A fogászati rendelő, amiben megbízhatsz 100%-ig

Szponzorált tartalom

gyökérkezelés után lüktető fájdalom
gyökérkezelés után lüktető fájdalom

Miért is nem hallgattam a tesómra, amikor azt mondta, maradjak a jól bevált fodrásznál? A hajam nagyon durván el lett rontva, persze túl udvarias – és mondjuk ki, gyáva – vagyok ahhoz, hogy kifejezzem, mennyire nem vagyok elégedett az elvégzett munkával, így csak annyit mondtam a fodrásznak, hogy nem egészen erre gondoltam, de meg tudok vele barátkozni. Valahogy nem jött volna ki jól az én ráérésem és a régi fodrászom ráérése, így úgy voltam vele, hogy próba szerencse, vetek egy pillantást erre az új fodrászra, aki nemrég kezdett a környékünkön. Hát elég nagy kár volt! Nem baj, igazából a saját káromon megtanultam a dolgokat. Valahogy sosincs szerencsém azzal, ha új helyre megyek. A kozmetikusom nemrég ment el szülni, és akit ő ajánlott nekem maga helyett, az nagyon kiesett volna a szokásos útvonalamból. Mivel nem akartam sokat utazni, ezért inkább utána olvastam, hogy kik a jók a környékemen, és hittem az értékeléseknek, az alapján választottam valakit. Hát ezzel a dologgal is befürödtem, mondanom sem kell. Nem is értem, mi van manapság…

Az embernek egyébként is elég kockázatos döntést kell meghoznia élete során, nem akarom, hogy az ilyen – fajsúlyosságukban enyhébb, de azért egy magára adó nőnek mégiscsak necces – helyzetekben ennyire bizalmatlannak érezzem magam ezentúl. Mondanom sem kell, mekkora könnyebbség, hogy legalább a tökéletes fogorvost már megtaláltam…

Sajnos a gyökérkezelés után lüktető fájdalom korábban nem volt ismeretlen dolog számomra.

A régi fogászati rendelőben nem is nagyon tudtak javítani a dolgon, így amikor rátaláltam a Kacsa utcai rendelő remek szakembereire, az alapjaiban változtatta meg az életem és a fogaim egészségét. Gondolom, hogy többeteknek ismerős lehet a gyökérkezelés után lüktető fájdalom – ami nyilván semmi jót nem jelent -, vagy akár a foghúzás utáni fájdalom elhúzódása. Nos, az általam igencsak ajánlott budapesti rendelőben biztosak lehettek benne, hogy a legnagyobb körültekintéssel végzik – és utánkövetik – a munkájukat. Ha bármi fáj, kellemetlen, egyből szólni kell, ha pedig a hazatérés után szembesülünk valami nem várt tünettel, akkor is kérik, hogy szóljunk vissza. Azt hiszem, ez kéne, hogy a példa legyen mindenhol! Nagyszerű érzés, hogy náluk ennyire biztonságban érezhetem magam. Így szerencsére most már a gyökérkezelés után lüktető fájdalomérzet már teljesen a múlté, és egyáltalán nem érzem azt, hogy bármilyen helyzetben kényelmetlenül érezném magam a fogorvosom kezei között. Ráadásul nagyon kedvesek is, ami nekem különösen fontos, ugyanis mégiscsak egy valamennyire kiszolgáltatott helyzetről van szó – el kell hinnem az orvosnak, amit mond, és hallgatnom kell rá, mert hát ő a szakember. Ugyanakkor rengeteget segít az, hogy akkor is türelmesen állnak hozzám, ha valamire visszakérdezek, és épp ez az, ami bennem kialakította a maximális bizalmat. Itt partnerként vagyok kezelve, a páciens maximális megelégedettségénél nem érik be kevesebbel. A lenyűgöző karrierút, nagy szakmai tapasztalat az emberi részről, valamint a korszerű, felszerelt rendelő a tárgyi részről egyértelmű garancia arra, hogy itt bizony minőségi munka folyik.

A honlapon egyébként nem csak a különféle beavatkozásról tudsz olvasni, de még időpontot is foglalhatsz. Amennyiben csak fontolgatod, hogy fogorvost váltasz, akkor is érdemes áttanulmányozni a site-ot, mert nagyon sok hasznos infó szerepel a különböző menüpontokban, és még a szakmai hozzáállásra is fény derül néhány sorból. Mivel tudom, hogy az árak mindannyiunknak fontosak, ezért azt is szeretném kiemelni, hogy szerintem budapesti viszonylatban is abszolút megfizethetőek az áraik, és azért biztos ami biztos, a különböző kezelések áraival kapcsolatban részletes információt találunk a honlapon is. Így nem érhet minket meglepetés ilyen téren sem.

Egy profi fogorvosra szerintem mindenkinek szüksége van. Egyikünk sem szeretne a fogaitól idő előtt búcsúzni, vagy addig elhúzni egy-egy problémát, hogy komoly beavatkozásra legyen szükség. Persze ha már megtörtént a baj, akkor se szabad félnünk segítséget kérni, hiszen a Kacsa utcai rendelőben az a cél, hogy megtalálják a számunkra legjobb megoldást a konkrét helyzetben.

Bízom benne, hogy izgalmas volt számotokra ez a bejegyzés, és legfőképp hasznos! Csak biztatni tudok mindenkit, hogy vessen egy pillantást a fenti linkre.